Het is weer de tijd van het jaar waarin de transfergeruchten weer volop circuleren in het voetbalwereldje. Ook in het Belgische voetbal zijn er heel wat transfergeruchten te vinden. Een aantal daarvan zijn het vermelden waard.

Geruchten over belgische spelers

Om te beginnen zijn er de geruchten rondom de Belgische international Dries Mertens. De aanvaller van Napoli zou volgens diverse media in verband worden gebracht met een transfer naar de Engelse topclub Manchester United. Mertens is momenteel 33 jaar oud en heeft nog een contract tot de zomer van 2021. Bij Napoli is hij al jaren een vaste waarde en hij heeft vele doelpunten op zijn naam staan. Of hij daadwerkelijk naar Manchester United zal overstappen, zal de tijd moeten uitwijzen.

 

Een andere speler waarvan momenteel veel gesproken wordt, is Zakaria Bakkali. De Belgische vleugelaanvaller speelt momenteel bij het Spaanse Deportivo La Coruña, maar wordt in verband gebracht met een mogelijke terugkeer naar België. Onder meer RSC Anderlecht zou interesse hebben in de diensten van Bakkali. De 24-jarige speler zou bij Anderlecht moeten zorgen voor meer aanvallende impulsen.

Geruchten bij Club Brugge

Ook bij Club Brugge zijn er de nodige transfergeruchten te vinden. Zo wordt er gesproken over een mogelijke transfer van de Nederlandse verdediger Jordy Clasie. Clasie speelde in het seizoen 2018-2019 al op huurbasis voor Club Brugge en lijkt nu terug te keren naar de Belgische club. Ook de Colombiaanse aanvaller Carlos Bacca zou in verband worden gebracht met Club Brugge. Bacca is momenteel in dienst van het Spaanse Villarreal, maar zou volgens diverse media open staan voor een vertrek.

Geruchten bij Standard Luik

Een andere Belgische club waar momenteel veel wordt gesproken over transfers, is Standard Luik. Zo zou de club interesse hebben in de Servische aanvaller Andrija Pavlovic. De 27-jarige speler is momenteel nog in dienst van het Oostenrijkse Rapid Wien, maar zou open staan voor een transfer naar Standard Luik. Of de Belgische club ook daadwerkelijk de gewenste transfersom wil neerleggen, is nog niet bekend.

Geruchten bij KRC Genk

Tot slot zijn er ook bij KRC Genk de nodige transfergeruchten te vinden. Zo zou de club interesse hebben in de Nederlandse aanvaller Mitchell van Bergen. Van Bergen speelt momenteel bij sc Heerenveen en zou volgens diverse media open staan voor een transfer naar Genk. Of de Belgische club daadwerkelijk in staat is om de gewenste transfersom neer te leggen voor Van Bergen, is vooralsnog onbekend.

 

Kortom, ook in het Belgische voetbal zijn er momenteel volop transfergeruchten te vinden. Het is nog afwachten welke geruchten daadwerkelijk waarheid zullen worden en welke niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *